Nu har anmälningarna börjat strömma in till yogahelgen vid Långbergets Sporthotell den 17-20 februari 2011. I centrum den här helgen står kroppen och själens välbefinnande. Med hjälp av yoga och skidåkning ska vi finna balans mellan kropp och själ. Det blir en inre och yttre upplevelse i den vackra värmländska naturen.

Vi utövar yoga morgon och sen eftermiddag/kväll för att däremellan njuta av skidåkning i fantastiska skidspår eller utför i härliga backar. Kan det bli bättre? Det här ingår:

Teknikträning ingår
I helgkursen ingår även en timmes teknikträning för längdskidåkning – kanske något för både nybörjaren och den som vill förbättra sin skidåkning inför t ex Tjejvasan eller Vasaloppet.

Yoga morgon & kväll
Kursen passar både vana och nya yogautövare – inga förkunskaper krävs. Vår lärare Helena Karlsson anpassar klasserna så att det passar nybörjaren och samtidigt utmanar den mer avancerade utövaren

Pris torsdag – söndag
3 400 kr/person i del av dubbelrum
(enkelrumstillägg 150 kr/natt)

I paketet ingår:
– Boende i sk Sportrum där gästen har med eget sänglinne och handduk och städar efter sig innan avresa. Sänglinne och handduk kan köpas till för 150 kr/set samt slutstädning för 375 kr/rum.

– Frukost, lunch, middag (ej dryck middag)
– 6 yogaklasser
– 1 timmes teknikträning för längdskidåkning (grupp)

Anmälan
Anmälan görs till Långbergets Sporthotell på 0564-260 50 eller via e-post bokning@langberget.se OBS! Begränsat antal platser!

Mer information om kursen på www.yogaakademien.se

Vi ses!