I lördags firade Yoga Akademien att det är 1 år sedan flytten till de fina lokalerna på Hagagatan 12 i Kil. Efter mycket jobb med att bygga om lokalen – att riva och bygga upp nytt, spackla, slipa, spika, skruva och måla…så var det klart. Min vision hade blivit verklighet! Och nu har det redan gått ett år. Så den här dagen ville jag fira tillsammans med de som gjort det möjligt – mina elever, mina kollegor och min lärare och mentor Hanna Staaff.
Och uppslutningen var otrolig då drygt 40 elever kom. De hade nöjet att få lyssna till Hanna när hon under en dryg timme pratade om yoga. En föreläsning som var mycket uppskattad och inspirerande – främst för att Hanna bjöd så mycket på sig själv och delade med sig av sina egna upplevelser.

Tack alla som kom och förgyllde den här dagen! ♥♥♥
Kramar Helena

www.yogaakademien.se