Yoga för stela män

Yoga för stela män

ENDAST ONLINE från 15 november 2020

Vi följer Folkhälsomyndighetens skärpta rekommendationer, då smittspridningen av Covid-19 snabbt ökar. Från 15 november 2020 sker all kursverksamhet online.

Yoga för stela män

I yoga för stela män jobbar vi med rörlighet, balans, styrka och andning. Vi avslutar varje klass med avslappning. Yoga är ett bra komplement till annan träning. Kursen är öppen för både nybörjare och fortsättare.

 

Fortsättningskurs

TORSDAG kl 17.30-18.30
start 12 november 2020, 6 ggr

– På plats i våra lokaler: 785 kr    FULLSATT
– Deltar endast online: 675 kr

 

Nybörjarkurs

NYA KURSSTARTER i januari 2020

 

Anmälningsformulär längre ned på sidan.

Kursanmälan

Yoga för stela män

Kursval (obligatoriskt)

Nytt fält

Villkor yogakurser i Kil

Anmälan

Anmälan är bindande. Om du inte längre har möjlighet att delta i kursen måste du avboka din plats senast en vecka innan kursstart, annars debiteras full kursavgift.

Betalning

När vi fått din anmälan kommer du inom några vardagar att få en bekräftelse på att du fått plats. Vi skickar faktura till din e-mejl på kursavgiften.

Vi fakturerar företag kursavgiften exkl moms.

Delta på plats eller på distans

Det finns möjlighet att delta på plats i våra lokaler, för dig som är vaccinerad eller har antikroppar mod Covid-19. Det finns också möjlighet att delta via en sluten Facebookgrupp eller via länk.

Återbetalning

Blir du blir långvarigt sjuk (sammanhängande sjukdom mer än halva kursen), får du mot läkarintyg tillbaka kursavgift för de missade tillfällena. Ett läkarintyg ska vara oss tillhanda senast 6 månader från insjuknandet, efter det sker ingen återbetalning.

Rabatt

* 10% rabatt ges på våra grupplektioner i Kil till dig som:

på heltid är studerande, arbetssökande, sjukskriven eller pensionär (mot uppvisande av intyg).
går två kurser eller fler samtidigt hos oss.
Gäller ej helgkurser, privatlektioner och senioryoga. Rabatterna kan inte kombineras med andra rabatter. Rabatten ges inte i efterskott.

Rutiner i samband med Covid-19
Vi följer de lagar och rekommendationer som ges av bl a Regeringen och Folkhälsomyndigheten. Läs mer om Yogaakademiens åtgärder för att minska smittan av Covid-19

GDPR

Läs mer om Yogaakademiens dataskyddspolicy enligt GDPR

Ändringar

Kurserna startar under förutsättning att tillräckligt antal deltagare är anmälda. Om kursen ställs in får du självklart tillbaka betald kursavgift.

Med reservation för ändringar.