Yoga på stranden vid Bomstad Baden

Yoga vid Bomstad Baden

NYHET!
Yoga på den underbara stranden vid Bomstad Baden. Det är med glädje som vi nu  kan erbjuda yoga med sand mellan tårna.

Håll utkik här efter datum för sommaren 2021!

Endast föranmälan

via sms till 070-300 16 09 (ange för- och efternamn, plats och datum). När vi fått dina anmälan kommer du att få en bekräftelse på att du fått en plats och med mer information.

Betalning med Swish

xx kr/person//tillfälle. Betalning på plats med Swish (utifall vi behöver ställa in och slipper då krångla med återbetalning).

Vi tar emot anmälan för en vecka i taget.

Sand mellan tårna

Plats
Vi ses på stranden nedanför restaurangen på Bomstad Baden.

Alla är välkomna
Inga förkunskaper krävs, passar både nybörjare och vana utövare. Kom som du är och gör det som känns bra för dig

Yogalärare
Helena Karlsson driver Yogaakademien med bas i Kil,  och som älskar att yoga utomhus. Hon är internationellt certifierad yogalärare och har undervisat yoga under många år. Helena är en mycket uppskattad yogalärare och arrangerar yogakurser i Sverige, Italien, Indien och Spanien.

Utrustning
Ta med egen yogamatta/liggunderlag och en filt till avslappningen. Ta även med en stol om du inte är bekväm med att sitta/ligga nere på marken.

.

Yoga med himlen som tak

Betalning via Swish
70 kr/person/tillfälle. Betalning via Swish på plats (utifall vi behöver ställa in och slipper då krångla med återbetalning). Om du vill att vi skickar kvitto på din betalning skicka även din e-postadress.

Anmälningsvillkor och avbokning
Anmälan är bindande, men i och med Covid-19 har vi ändrat våra villkor för detta event. Du kan kostnadsfritt avboka via sms fram kl 20.00 kvällen innan eventet går av stapeln.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer så det är endast föranmälan, varje pass är begränsat till minst 8 deltagare och max 48 deltagare (+ 2 ledare).

Vi sparar dina uppgifter tills dess att eventet är över. Genom att anmäla dig så samtycker du till att medverka på bild och film.

Inställ vid åska och regn
Om vi ställer meddelar vi senast kl 20.00  kvällen innan direkt till dig som är anmäld samt på Facebook.com/yogaakademien och Instagram.com/yogaakademien.

Med reservation för ändringar.