Senioryoga

Senioryoga

I samarbete med SPF i Kil erbjuder vi Senioryoga. I senioryoga ligger fokus på mjuka kropps- och andningsövningar som är anpassade för dig som är 65+. I takt med att vi blir äldre är det viktigt att behålla rörlighet, styrka och balans. Så i senioryoga ligger fokus på att skonsamt och säkert sätt arbeta med kroppsrörelser  för styrka, balans och rörlighet – allt med andetaget i fokus. Varje lektion avslutas med avslappning/meditation. Du får även ta del av koncept och tankar från yogans tusenåriga filosofi.

Anpassat för seniorer
I senioryogan gör vi rörelser på stol, stående och för dem som kan även nere på golvet. Men alla rörelser kan göras sittandes på stol eller i rullstol. Självklart anpassar vi efter individens förutsättningar.

Gratis prova-på yoga
Inför varje kursstart erbjuder vi gratis prova-på yoga. Läs mer »

INGA KURSER FÖR TILLFÄLLET!

Med reservation för ändringar.

Kursanmälan


Jag godkänner att Yogaakademien får behandla mina personuppgifter.

Villkor yogakurser i Kil

Anmälan

Anmälan är bindande. Om du inte längre har möjlighet att delta i kursen måste du avboka din plats senast en vecka innan kursstart, annars debiteras full kursavgift.

Betalning

När vi fått din anmälan kommer du inom några vardagar att få en bekräftelse på att du fått plats. Vi skickar faktura till din e-mejl på kursavgiften.

Missade kurstillfällen

Om du missar din kurstid en vecka eller flera gånger så har du förmånen, i mån av plats, att ta igen det i någon av de andra seniorgrupperna, på samma nivå eller lägre. Detta inom de veckor som din kurs löper. Rådgör med oss om du är osäker på vilken grupp som skulle passa. Du är välkommen att ta igen missade tillfällen via drop-in, vi öppnar dörren 20 minuter innan kursen startar. Det går inte att ’flytta över’ missade gånger från en kursomgång till en annan.

Återbetalning

Blir du blir långvarigt sjuk (sammanhängande sjukdom mer än halva kursen), får du mot läkarintyg tillbaka kursavgift för de missade tillfällena. Ett läkarintyg ska vara oss tillhanda senast 6 månader från insjuknandet, efter det sker ingen återbetalning.

GDPR

Läs mer om Yogaakademiens dataskyddspolicy enligt GDPR

Detta säger våra deltagare