Senioryoga

Senioryoga

INGA KURSER FÖR TILLFÄLLET pga Coronaviruset! I höst hoppas vi kunna erbjuda kurser i Yogaakademiens lokaler igen.

I samarbete med SPF i Kil erbjuder vi Senioryoga. I senioryoga ligger fokus på mjuka kropps- och andningsövningar som är anpassade för dig som är 65+. I takt med att vi blir äldre är det viktigt att behålla rörlighet, styrka och balans. Så i senioryoga ligger fokus på att skonsamt och säkert sätt arbeta med kroppsrörelser  för styrka, balans och rörlighet – allt med andetaget i fokus. Varje lektion avslutas med avslappning/meditation. Du får även ta del av koncept och tankar från yogans tusenåriga filosofi.

Anpassat för seniorer
I senioryogan gör vi rörelser på stol, stående och för dem som kan även nere på golvet. Men alla rörelser kan göras sittandes på stol eller i rullstol. Självklart anpassar vi efter individens förutsättningar.

Prova-på yoga
Inför varje kursstart erbjuder vi prova-på yoga. Läs mer »

Med reservation för ändringar.

Kursanmälan


  Jag godkänner att Yogaakademien får behandla mina personuppgifter.

  Villkor yogakurser i Kil

  Anmälan

  Anmälan är bindande. Om du inte längre har möjlighet att delta i kursen måste du avboka din plats senast en vecka innan kursstart, annars debiteras full kursavgift.

  Betalning

  När vi fått din anmälan kommer du inom några vardagar att få en bekräftelse på att du fått plats. Vi skickar faktura till din e-mejl på kursavgiften.

  Återbetalning

  Blir du blir långvarigt sjuk (sammanhängande sjukdom mer än halva kursen), får du mot läkarintyg tillbaka kursavgift för de missade tillfällena. Ett läkarintyg ska vara oss tillhanda senast 6 månader från insjuknandet, efter det sker ingen återbetalning.

  GDPR

  Läs mer om Yogaakademiens dataskyddspolicy enligt GDPR

  Detta säger våra deltagare