Våra fortsättningskurser

ENDAST ONLINE från 15 november 2020

Vi följer Folkhälsomyndighetens skärpta rekommendationer, då smittspridningen av Covid-19 snabbt ökar. Från 15 november 2020 sker all kursverksamhet online.

 

När du gått minst en nybörjarkurs finns det fortsättningskurser med olika inriktningar. Här fortsätter vi med att lära oss mer om yogans olika redskap och tekniker. Du får även ta del av koncept och tankar från yogans urgamla filosofi.

Hur väljer jag inriktning?
Vi är alla unika och har olika behov, förutsättningar och intressen – därför är det också naturligt att vi har olika inriktningar på våra kurser. För att du ska få ut så mycket som möjligt av yogakursen är det viktigt att du hamnar i rätt grupp. Rådfråga oss gärna!

Prova-på yoga
Inför varje kursstart erbjuder vi prova-på yoga. Läs mer »

Lugn - yoga mot stress & smärta

Denna kurs är anpassad för dig med smärt- och/eller stressproblematik. Vi arbetar mjukt och skonsamt med fokus på axlar, nacke och rygg. Vi arbetar med fokuseringsövningar samt olika tekniker för avspänning. Passar dig som som tycker om att jobba med lugnare, mjukare och mer meditativa rörelser. Här har vi större möjlighet att anpassa för dig med smärtproblematik och/eller begränsad rörlighet.

ONSDAG kl 17.30-18.30
start 11 november 2020, 6 ggr
– På plats i våra lokaler: 785 kr    FULLSATT
– Deltar endast online: 675 kr

Anmälningsformulär längre ned på sidan.

Fysisk vinyasa

Här ligger tonvikten på fysisk utövande i serier. Här jobbar vi med styrka, koordination och balans, men självklart med en vakenhet gentemot det egna andetaget och sinnet. Varje lektion avslutas med kortare avslappning eller meditation. Passar dig som gillar att jobba fysiskt med kroppen och som inte har smärtproblematik eller skador. Kursen omfattar också tankar och begrepp från yogans filosofi.

TISDAG kl 18.45-19.45
start 10 november 2020, 6 ggr
– På plats i våra lokaler: 785 kr    FULLSATT
– Deltar endast online: 675 kr

Anmälningsformulär längre ned på sidan.

Yoga för stela kvinnor

Här ligger tonvikten på kroppsrörelser för att mjuka upp och stärka stela muskler och leder, andningsövningar, avslappning och meditation. Allt för att skapa balans och stabilitet i kropp och sinne. Kursen omfattar också tankar och begrepp från yogans filosofi. Den här kursen är nivåmässigt mitt emellan den lugna och den fysiska inriktningen.

TORSDAG kl 18.45-19.45
start 11 november 2020, 6 ggr
– På plats i våra lokaler: 785 kr       FULLSATT
– Deltar endast online: 675 kr

Anmälningsformulär längre ned på sidan.

Online

I dessa annorlunda tider är vi glada över att vi kan erbjuda yoga även på distans för dig som inte har möjlighet att komma till våra lokaler.

Du kan delta i våra kurser i Kil online via en sluten Facebookgrupp, antingen direkt i livesändningen eller i efterhand när det passar dig. Priser finner du vid respektive kurs.

Kontakta oss om du är osäker på vilken grupp som passar dig.

Anmälningsformulär längre ned på sidan.

Kursanmälan


  Jag godkänner att Yogaakademien får behandla mina personuppgifter.

  Villkor yogakurser i Kil

  Anmälan

  Anmälan är bindande. Om du inte längre har möjlighet att delta i kursen måste du avboka din plats senast en vecka innan kursstart, annars debiteras full kursavgift.

  Betalning

  När vi fått din anmälan kommer du inom några vardagar att få en bekräftelse på att du fått plats. Vi skickar faktura till din e-mejl på kursavgiften.

  Vi fakturerar företag kursavgiften exkl moms.

  Delta på plats eller distans

  Du har möjligheten att delta på distans via en sluten Facebookgrupp.

  Missade kurstillfällen

  Det är under rådande omständigheter inte möjligt att ta igen missade tillfällen i våra lokaler.

  Återbetalning

  Blir du blir långvarigt sjuk (sammanhängande sjukdom mer än halva kursen), får du mot läkarintyg tillbaka kursavgift för de missade tillfällena. Ett läkarintyg ska vara oss tillhanda senast 6 månader från insjuknandet, efter det sker ingen återbetalning.

  Rabatt

  * 10% rabatt ges på våra grupplektioner i Kil till dig som:

  • på heltid är studerande, arbetssökande, sjukskriven eller pensionär (mot uppvisande av intyg).
  • går två kurser eller fler samtidigt hos oss.

  Gäller ej helgkurser, privatlektioner och senioryoga. Rabatterna kan inte kombineras med andra rabatter. Rabatten ges inte i efterskott.

  Rutiner i samband med Covid-19

  Läs mer om Yogaakademiens åtgärder för att minska smittan  av Covid-19

  GDPR

  Läs mer om Yogaakademiens dataskyddspolicy enligt GDPR 

  Ändringar

  Kurserna startar under  förutsättning att tillräckligt antal deltagare är anmälda. Om kursen ställs in  får du självklart tillbaka betald kursavgift.

  Med reservation för ändringar.

  Detta säger våra deltagare