Våra fördjupningskurser

För dig som utövat yoga i minst 1,5 år finns det fördjupningskurser med olika inriktningar. Här går vi djupare in i yogans redskap och tekniker. På den här nivån är du bekväm och trygg med olika andningstekniker, kroppsrörelser och meditation. Du har förståelse för att filosofin har en betydande del av yogan. Att yoga gör skillnad i livet – inte bara i kroppen och andetaget. Du kan ta stöd av yogans förhållningssätt i vardagen.

Gratis prova-på yoga
Inför varje kursstart erbjuder vi gratis prova-på yoga. Läs mer »

 

Lugn - Yoga mot stress & smärta

Denna kurs är anpassad för dig med smärt- och/eller stressproblematik. Vi arbetar mjukt och skonsamt med fokus på axlar, nacke och rygg. Vi arbetar med fokuseringsövningar samt olika tekniker för avspänning. Passar dig som som tycker om att jobba med lugnare, mjukare och mer meditativa rörelser. Här har vi större möjlighet att anpassa för dig med smärtproblematik och/eller begränsad rörlighet.

TISDAG kl 16.10-17.20 
start 4 februari 2020, 15 ggr, 1950 kr (1755 kr*)

ONSDAG kl 18.50-20.00
start 5 februari 2020, 15 ggr, 1950 kr (1755 kr*)

Anmälningsformulär längre ned på sidan.

Allmän

Här ligger tonvikten på kroppsrörelser, andningstekniker, avslappning och meditation. Denna inriktning är nivåmässigt mitt emellan den fysiska och den lugna.

TISDAG kl 20.10-21.20
start 4 februari 2020, 15 ggr, 1950 kr (1755 kr*)

ONSDAG kl 20.10-21.20
start 5 februari 2020, 15 ggr, 1950 kr (1755 kr*)

Anmälningsformulär längre ned på sidan.

Fysisk

Här ligger tonvikten på fysisk utövande för styrka, koordination och balans, samt med lite serier. Varje lektion avslutas med kortare avslappning eller meditation. Passar dig som gillar att jobba fysiskt med kroppen och som inte har smärtproblematik eller skador.

TISDAG kl 17.30-18.40
start 4 februari 2020, 15 ggr, 1950 kr (1755 kr*)

Anmälningsformulär längre ned på sidan.

Fysisk vinyasa

Här ligger tonvikten på fysisk utövande i serier. Här arbetar vi med styrka, koordination och balans. Varje lektion avslutas med kortare avslappning eller meditation. Passar dig som gillar att jobba fysiskt med kroppen och som inte har smärtproblematik eller skador.

MÅNDAG kl 19.00-20.10
start 20 april 2020, 7 ggr, 910 kr (819 kr*)

Anmälningsformulär längre ned på sidan.

Kursanmälan


Jag godkänner att Yogaakademien får behandla mina personuppgifter.

Villkor yogakurser i Kil

Anmälan

Anmälan är bindande. Om du inte längre har möjlighet att delta i kursen måste du avboka din plats senast en vecka innan kursstart, annars debiteras full kursavgift.

Betalning

När vi fått din anmälan kommer du inom några vardagar att få en bekräftelse på att du fått plats. Vi skickar faktura till din e-mejl på kursavgiften.

Vi fakturerar företag kursavgiften exkl moms.

Missade kurstillfällen

Om du missar din kurstid en vecka eller flera gånger så har du förmånen, i mån av plats, att ta igen det i kurs på samma nivå eller lägre. Detta inom de veckor som din kurs löper. Rådgör med oss om du är osäker på vilken grupp som skulle passa. Du är välkommen att ta igen missade tillfällen via drop-in, vi öppnar dörren 20 minuter innan kursen startar. Det går inte att ’flytta över’ missade gånger från en kursomgång till en annan.

Återbetalning

Blir du blir långvarigt sjuk (sammanhängande sjukdom mer än halva kursen), får du mot läkarintyg tillbaka kursavgift för de missade tillfällena. Ett läkarintyg ska vara oss tillhanda senast 6 månader från insjuknandet, efter det sker ingen återbetalning.

Rabatt

* 10% rabatt ges på våra grupplektioner i Kil till dig som:

  • på heltid är studerande, arbetssökande, sjukskriven eller pensionär (mot uppvisande av intyg).
  • går två kurser eller fler samtidigt hos oss.

Gäller ej helgkurser, privatlektioner och senioryoga. Rabatterna kan inte kombineras med andra rabatter. Rabatten ges inte i efterskott.

GDPR

Läs mer om Yogaakademiens dataskyddspolicy enligt GDPR

Detta säger våra deltagare