facebook logo

Några röster från tidigare kursdeltagare

Tack för inspirerande dagar!

Tack för jättebra och inspirerande dagar! Jag kommer definitivt att fortsätta med yoga efter er fina introduktion till detta.


Yogaresor

SPANIEN: Yogakurs vid vackra Costa Bravakusten

datum för juni 2019 kommer

För 5:e året återvänder vi till den vackra och dramatiska Costa Bravakusten i nordöstra Spanien och det fyrstjärniga hotellet Eden Roc i Sant Feliu de Guixols norr om Barcelona. Hotellet är byggt högst uppe på en klippa och alla rum har egen balkong med havsutsikt. Facebook kan du läsa och se foton från våra tidigare kurser i Spanien.

Vacker miljö för spännande utflykter eller vila…

Dagarna är fria för att vara vid havet/poolen och bara vara, spabehandlingar, utforska staden, fika, dricka och äta gott...

Yoga morgon & kväll

Det är två yogaklasser per dag, morgon och kväll. En kurs för dig som vill uppleva den klassiska yogans alla delar med rörelser, andning, fokus och meditation samt vid föreläsningen få ta del av yogans filosofi. Allt för att lära känna dig själv och för att kunna påverka hur du mår i vardagen. Stort fokus kommer att vara på andning. Andetaget som är vår barometer och guide. Ju längre andetag du får desto långsammare går rörelserna. Andetaget anses vara det mest kraftfulla redskapet för att minska stress och stressrelaterade problem - att komma ner i varv, slappna av, få inre ro och stabilitet. 
Kursen vänder sig till både vana och nya yogautövare. Yogaklasserna hålls i trädgården eller på terrassen. Vid dåligt väder är vi inomhus.

Yoga i tradition av t Krishnamacharya

Vi undervisar klassisk indisk yoga i tradition av T Krishnamacharya där alla praktiska aspekter av yoga finns med; fysiska övningar, andningsövningar, meditation samt yogans filosofi. Här är det ditt andetag som styr rörelserna och ju längre andetag du får desto långsammare går rörelserna och sinnet stillas. I all undervisning, såväl i grupp som vid privatlektioner, anpassas yogan så långt det går efter den enskilda individens behov. 

YOGALÄRARE

Yogakursen hålls av yogaläraren Lena Elander från Yogaakademien. Lena är mycket uppskattad yogalärare och har undervisat yoga under många år. Förutom yogakursen i Spanien arrangerar Yogaakademien yogaresor och helgkurser i Sverige, Indien och Italien.         

SPABEHANDLINGAR

Vid hotellets spa kan du få både spabehandlingar och ayurvediska behandlingar. Bör bokas snarast då det snabbt blir fullbokat.

Resa

Du bokar själv din resa till Sant Feliu de Guixols. Närmaste flygplatsen är Girona eller Barcelona, och det finns flera lågprisflygbolag som flyger hit. Du som vill boka själv kan söka biljett via t ex sajterna Momondo eller allaflygbiljetter.se. Du som vill ha hjälp kan boka via resebyrån smarttravel som hjälper till med att boka flygbiljett. Resan ingår inte i kursavgiften. Boka inte flygbiljett förrän du fått bekräftelse på din anmälan från oss. Du kan beställa transfer från hotellet. Det går också flygbuss från Barcelona.

Att resa själv & resesällskap

Det är inga problem att resa själv - det är snarare en möjlighet! På denna resa får träffa nya människor och får även tid att få lära känna dig själv. Yoga handlar om självkännedom. Att bli medveten om vad just jag behöver för att må bra. Här finns det utrymme för egen tid och samvaro. Gruppen är liten och i en sluten Facebookgrupp kan du hitta pratat ihop dig med de andra kursdeltagarna om samåkning m m.  

PRIS: kommer

I priset ingår: 2 yogaklasser/dag och en föreläsning
I priset ingår inte: boende, måltider, resor, behandlingar 

Boende och måltider

Vi har reserverat rum på det fyrstjärniga hotellet Eden Roc i Sant Feliu de Guixols. Här finns möjlighet till boende i enkel- eller dubbelrum och alla rum har balkong med havsutsikt. Personalen pratar god engelska och den goda maten (buffé) kan lätt anpassas för den med behov av specialkost.  

Boendekostnad kommer

xx euro/person/natt i dubbelrum med halvpension 
xx euro/natt i enkelrum med halvpension 

Det tillkommer 10% moms och en turistskatt på 1 euro/person/natt. Du betalar kostnaden för boendet direkt till hotellet på plats i Spanien.

Tider

Kursen startar kl 16.00 på xx med en introduktion och efterföljande yogaklass. Därefter yoga varje dag kl 07.30 och 17.30. Kursen avslutas efter morgonklassen xx juni 2019

Anmälan & information

För anmälan och mer information kontakta oss via info [at] yogaakademien.se eller på telefon 0730-42 11 12. Ange namn, adress, telefonnummer och e-mail samt vilken kurs det gäller. En anmälningsavgift på 1000 kr ska betalas i samband med anmälan - vi skickar faktura. Kursanmälan är bindande och anmälningsavgiften återbetalas inte. Begränsat antal platser! 

Med reservation för ändringar.