facebook logo

Äntligen i Stockholm

Det är fantastiskt roligt att vi äntligen kan erbjuda en kurs i Stockholm. Helena Karlsson (Yogaakademien) och Rose-Marie Jungeby (Yoga Space Stockholm) studerade samtidigt vid Yogaskolans yogalärarutbildning (500 h). Nu ser vi fram emot att få undervisa tillsammans i Stockholm, där Rose-Marie sedan många år är bosatt.

Helena & Rose-Marie

STOCKHOLM
Temadag: Återhämtningens kraft  

Datum för nya kurser kommer


ANMÄL DIG här!


En temadag där du får ta del av yogans livsfilosofi utifrån Yoga Sutra, som vi varvar med rörelser i serier och i stillhet (asana), andningstekniker (pranayama) och meditation (dhynam).

Checka ut
Allt för att hitta fokus och närvaro. Att tillåta dig själv att checka ut och vara här och nu. Allt för att hämta kraft och energi och öka ditt välmående.

Stresshantering
Världen över är yogan erkänd som ett hjälpmedel för att klara av de krav och utmaningar du har i vardagen – när du utövar yoga får du ett större lugn, ökat fokus och din hälsa och ditt välbefinnande ökar. Yogan kan minska stress och stressrelaterade problem som t ex värk i axlar, nacke, rygg, huvudvärk, sömnproblem m m.

För vem?
Inga förkunskaper krävs. Helgkursen är öppen för såväl nybörjare och vana utövare.

Yogalärare
Kursen hålls av yogalärarna Helena Karlsson (Yogaakademien) och Rose-Marie Jungeby (Yoga Space Stockholm).

Tider och plats
Ålstensgatan 1, Bromma, Stockholm.
kl 10.00-16.30, lunch 12.00-13.30.
Finns flera restauranger i närheten och även möjlighet att värma mat i lokalen.

Te och frukt
Vi bjuder te och frukt.

Utrustning
Det finns yogamattor. Ta gärna med en filt.

Kostnad
950 kr 

Anmälan och mer information
För anmälan och mer information kontakta oss via info [at] yogaakademien.se eller på telefon 0730-42 11 12. Ange namn, adress, telefonnummer och e-mail samt vilken kurs det gäller. 
En anmälningsavgift på 250 kr ska betalas i samband med anmälan - vi skickar faktura. Kursanmälan är bindande och anmälningsavgiften återbetalas inte. Begränsat antal platser! 

Med reservation för ändringar.