facebook logo

Äntligen i Stockholm

Det är fantastiskt roligt att vi äntligen kan erbjuda en kurs i Stockholm. Helena Karlsson (Yogaakademien) och Rose-Marie Jungeby (Yoga Space Stockholm) studerade samtidigt vid Yogaskolans yogalärarutbildning (500 h). Nu ser vi fram emot att få undervisa tillsammans i Stockholm, där Rose-Marie sedan många år är bosatt.

Helena & Rose-Marie

STOCKHOLM - Temadag: Rörelsens kraft
maj 2019 (datum kommer)

En temadag för dig som är nyfiken och vill lära dig mer om rörelsens/positionens kraft i yoga - asana.

Yogans fysiska verktyg har en vidd som spänner allt från det kraftfulla dynamiska flödet i en utmanande rörelse eller serie, till meditationens stillhet. En spännvidd som ger möjligheten att både utmana, stärka, lugna och läka den fysiska delen av oss.

Den fysiska delen av yoga har fått stor uppmärksamhet i media. Men vad har den fysiska delen egentligen för funktion, hur får vi tillgång till dess kraft och potential?

I denna workshop kommer vi att prata om och praktiskt undersöka, utifrån våra individuella utgångspunkter, aspekten asana i Yoga Sutras Astanga Yoga.

Checka ut
Allt för att hitta fokus och närvaro. Att tillåta dig själv att checka ut och vara här och nu. Allt för att hämta kraft och energi och öka ditt välmående.

Yoga för livet
Världen över är yogan erkänd som ett hjälpmedel för att klara av de krav och utmaningar du har i vardagen – när du utövar yoga får du ett större lugn, ökat fokus och din hälsa och ditt välbefinnande ökar. Yogan kan minska stress och stressrelaterade problem som t ex värk i axlar, nacke, rygg, huvudvärk, sömnproblem m m.

För vem?
Inga förkunskaper krävs. Helgkursen är öppen för såväl nybörjare och vana utövare.

Yogalärare
Kursen hålls av yogalärarna Helena Karlsson (Yogaakademien) och Rose-Marie Jungeby (Yoga Space Stockholm).

Tider och plats
Ålstensgatan 1, Bromma, Stockholm.
kl 10.00-16.30, lunch 12.00-13.30.
Det finns flera restauranger i närheten och även möjlighet att värma mat i lokalen.

Te och frukt
Vi bjuder te och frukt.

Utrustning
Det finns yogamattor. Ta gärna med en filt.

Kostnad
1000 kr

Anmälan och mer information
För anmälan och mer information kontakta oss via info[at]yogaakademien.se eller på telefon 0730-42 11 12 (från den 1 februari – Helena är i Indien). Ange namn, adress, telefonnummer och e-mail samt vilken kurs det gäller.
En anmälningsavgift på 250 kr ska betalas i samband med anmälan - vi skickar faktura. Kursanmälan är bindande och anmälningsavgiften återbetalas inte. Begränsat antal platser!
Med reservation för ändringar.

Vid frågor kontakta Rose-Marie Jungeby på telefon 070-752 80 00