facebook logo

Äntligen i Stockholm

Det är fantastiskt roligt att vi äntligen kan erbjuda en kurs i Stockholm. Helena Karlsson (Yogaakademien) och Rose-Marie Jungeby (Yoga Space Stockholm) studerade samtidigt vid Yogaskolans yogalärarutbildning (500 h). Nu ser vi fram emot att få undervisa tillsammans i Stockholm, där Rose-Marie sedan många år är bosatt.

Helena & Rose-Marie

STOCKHOLM
Temadag:yoga för återhämtning och bättre sömn

9 november 2019 kl 10-16.30


ANMÄL DIG här!


En temadag för dig som vill få tips och praktiska redskap för att kunna påverka hur du mår i vardagen. Att kunna stå stadigt och vara i balans i livets ständiga förändringar. Att kunna prioritera mellan alla krav och måsten för att få utrymme för DIG och det som du mår bra av. Att kunna sova gott, då sömnen är mycket viktig för din återhämtning. Vi varvar yogans livsfilosofi utifrån Yoga Sutra, med rörelser i serier och i stillhet (asana), andningstekniker (pranayama) och meditation (dhynam).

Yoga för livet
AVärlden över är yogan erkänd som ett hjälpmedel för att klara av de krav och utmaningar du har i vardagen – när du utövar yoga får du ett större lugn, ökat fokus och din hälsa och ditt välbefinnande ökar.

För vem?
Inga förkunskaper krävs. Helgkursen är öppen för såväl nybörjare och vana utövare.

Yogalärare
Kursen hålls av yogalärarna Helena Karlsson (Yogaakademien) och Rose-Marie Jungeby (Yoga Space Stockholm).

Tider och plats
Ålstensgatan 1, Bromma, Stockholm.
kl 10.00-16.30, lunch 12.00-13.30.
Finns flera restauranger i närheten.

Te och frukt
Vi bjuder te och frukt.

Utrustning
Det finns yogamattor. Ta gärna med en filt.

Kostnad
1000 kr 

Anmälan och mer information
För anmälan och mer information kontakta oss via info [at] yogaakademien.se eller på telefon 0730-42 11 12. Ange namn, adress, telefonnummer och e-mail samt vilken kurs det gäller. 
En anmälningsavgift på 250 kr ska betalas i samband med anmälan - vi skickar faktura. Kursanmälan är bindande och anmälningsavgiften återbetalas inte. Begränsat antal platser! 

Med reservation för ändringar.