facebook logo

Elever berättar

Vilken magi efter tisdagen!!! Huvudvärken är i princip borta och när jag känner att den gör sig påmind föser jag bort den med några djupa andetag. Jag känner mig mycket lugnare och gladare, så himla fantastiskt skönt! Tusen tusen tack!!! Kram! /Ann-Kristin B


Tack! Jag kände mig trygg med dig från första stund och har inte mått så bra inombords på länge som jag gjorde när jag lämnade lokalen i går kväll.

Det var så skönt att få prata av sig en stund. Avslappningen och yogaövningarna gjorde dessutom att jag för första gången på mycket länge har sovit, ja verkligen SOVIT i natt och vaknade utvilad kl 07.30! /Maria W


Jag är lika imponerad varje gång både av dig och programmen du ger mig. Du lyckas verkligen hitta rätt och denna gång fick jag ett program som var en utmaning vilket gjort att jag hittat tillbaka till yogan. Stort tack till dig :-) /Mirja B

PRIVATLEKTION

För dig som regelbundet  vill utöva yoga hemma, är det  bra att få ett eget program som är  skräddarsytt  efter dina behov och önskningar. Ett personligt program behöver  inte vara långt - några minuter om dagen kan göra stor skillnad om du utövar  regelbundet.

En privatlektion passar även dig som ensam vill utöva tillsammans med en lärare. Eller för dig som vill studera yogans filosofi, vedisk chanting m m.

REHABILITERING

Yoga kan hjälpa tillfrisknandet vid sjukdom eller skador. Vi tar fram ett individuellt designat program som är baserat utifrån dina behov och förutsättningar. Vi gör programmet tillsammans och sedan får du göra dina övningar hemma innan vi träffas igen för en uppföljning.

Pris

Första gången du kommer är  lektionen 1,5 timme och kostar 800 kr, uppföljningslektioner är 1 timme och kostar 650 kr. Kontakta oss för bokning och mer information.