facebook logo

Marie Niljung – volontär för Zuicide Zero


Marie Niljung är volontär för den ideella organisationen Suicide Zero. Självmord, eller psykologiska olycksfall som Marie Niljung väljer att kalla det, är ett stort samhällsproblem. Ca 1500 personer dör genom självmord varje år och 15 000 människor försöker ta sitt liv. Tillsammans kan vi alla förhindra självmord genom ökad kunskap.


Mer om Marie

Årets Sola 2016 - Marie Niljung fick av Karlstads kommun utmärkelsen för sitt engagemang för Suicide Zero.

Båda hennes föräldrar tog sina liv, SVT Värmland

VÅGA FRÅGA - KOM PÅ YOGA!

Yoga till förmån för Suicide Zero 

Tisdag 15 augusti kl 18.30-19.30

Yogaakademien och Suicide Zero arrangerar tillsammans utomhusyoga vid Gröna Torget i centrala Kil. 

Alla är välkomna, så ta med dig familjen, vänner, kollegor, grannar. Inga förkunskaper krävs – såväl nybörjare som vana utövare är välkomna. Ta med egen yogamatta/liggunderlag och en filt till avslappningen. Ta även med en stol om du inte är bekväm med att sitta/ligga nere på marken. 

FRIVILLIG AVGIFT TILL SUICIDE ZERO
En frivillig avgift på 100 kr som går oavkortat till Suicide Zeros arbete med att förhindra självmord. Du kan betala med kontanter eller Swish 123 339 6835.
De frivilliga bidragen från utomhusyogan kommer oavkortat att gå till Suicide Zero. Läs mer om Suicide Zero på www.suicidezero.se 

Kom och yoga vid Gröna Torget och var med och rädda liv. 

Vi kör även om det är mulet och regnet hänger i luften, men om det åskar och/eller ösregnar ställer vi in.  Ingen föranmälan, det är bara att komma!

Varmt välkomna!
Helena och Marie


TACK ALLA SOM BIDROG VID VÅGA FRÅGA - KOM PÅ YOGA 2016!

Tack alla som bidrog till att vi samlade in 3 800 kr vid Våga fråga - kom på yoga. Yoga till förmån för Suicide Zero. Det var 25 personer som trotsade vädret och kom, och vi är grymt imponerade!

De frivilliga bidragen från utomhusyogan samt VÅGA FRÅGA - En stödkonsert för Suicide Zero 2016 på Nöjesfabriken i Karlstad (som Marie Niljung startade 2105), samlade förra året in fantastiska 274 000 kr. Läs mer om Suicide Zero på www.suicidezero.se  

Yogaläraren Helena och Marie Niljung, volontär Suicide Zero


HOPPET FÖR SUICIDE ZERO 2015

Förra sommaren, 2015, i  samband med sommaryogan vid Fryksta kunde deltagarna göra #Hoppetförsuicidezero tillsammans med Yogaakademien och Marie Niljung, volontär Suicide Zero. #Hoppetförsuicidezero som är Mattias Sunneborns och Suicide Zeros kampanj för att minska självmord i Sverige. Se filmen från när vi hoppade över yogamattorna:

Marie är också initiativtagaren till Våga fråga – en stödkonsert till Suicid­e Zero vid Nöjesfabriken. Läs artikeln om Marie i VF »