facebook logo

Stresshantering

I alla grupper ingår stresshantering, där andetaget är alltid i fokus, men beroende på inriktning så tillämpar vi det på olika sätt. Vårt mål är att du ska finna ett inre lugn och att kunna vara här och nu.

Vad får jag med mig?

Under nybörjarkursen får du yogaprogram som du kan utöva hemma, där vi anpassar yogaprogrammen efter varje grupp. Därför väljer vi att inte använda oss av färdiga dvd-filmer. Efter avslutad kurs har du lär dig yogans grunder så att du kan utöva yoga hemma, samt kan använda yogans tekniker i din vardag. Du trygg och bekväm med rörelser, andetag, avspänning och meditation, och om du vill, är du redo att fortsätta i någon av våra fortsättningskurser.


Elever berättar

yrseln försvann

Jag har alltid varit skeptisk till yoga, men efter den här kursen har jag verkligen ändrat mig. I onsdags hade jag kraftig yrsel men efter lektionen var den nästan helt borta! Tack! /Kram Therese

Lugn inombords

Måste bara få tacka för en så givande och underbart avstressande kurs, kändes som den var gjord speciellt för mej! Vet inte när jag varit så lugn inombords senast och min ilska var borta! Kändes som jag kunde släppa taget om en hel del som tyngt mej. Nu gäller det bara att försöka jobba vidare och hitta ett sätt som fungerar för att jag ska nå mitt mål, och den här gången ska jag lyckas!!!
Tack igen! /Maria A

Kurser   Fortsättning   Fördjupning   Morgonyoga   Senioryoga   Barnyoga

NYBÖRJARKURS - Nya startdatum!

Nybörjarkurserna riktar sig till dig som är nybörjare och vill lära dig yogans grunder. Oavsett vilken inriktning du väljer lär du dig yogans grunder; rörelser (asana), andningsövningar (pranayama) och avslappnings- och meditationsövningar. Du får även ta del av koncept och tankar från yogans urgamla filosofi. 

Hur väljer jag inriktning?

Vi är alla unika och har olika behov, förutsättningar och intressen – därför är det också naturligt att vi har olika inriktningar på våra kurser. För att du ska få ut så mycket som möjligt av yogakursen är det viktigt att du hamnar i rätt grupp. Rådfråga oss gärna! 

Gratis prova-på yoga

Inför varje kursstart erbjuder vi gratis prova-på yoga. Läs mer »  


Fysisk  

SÖNDAG kl 17.00-18.10
start 5 maj 2019, 4 tillfällen, 520 kr (468 kr*)

Anmäl dig här!

Här ligger tonvikten på fysisk utövande. Här jobbar vi med serier, styrka, koordination och balans, men självklart med en vakenhet gentemot det egna andetaget och sinnet. Varje lektion avslutas med kortare avslappning eller meditation. Passar dig som gillar att jobba fysiskt med kroppen och som inte har smärtproblematik eller skador. Kursen omfattar också tankar och begrepp från yogans urgamla filosofi. 


Lugn - yoga mot stress & smärta

MÅNDAG kl 17.30-18.40
start 6 maj 2019, 4 tillfällen, 520 kr (468 kr*)

Anmäl dig här!

En kurs för dig som tycker om att jobba med lugnare, mjukare och mer meditativa rörelser. Vi ger mer utrymme för andning, avspänning och flera av yogans meditativa redskap. Här har vi större möjlighet att anpassa för dig med smärtproblematik och/eller begränsad rörlighet. Denna kurs är anpassad för dig med smärt- och/eller stressproblematik. Vi arbetar mjukt och skonsamt med fokus på axlar, nacke och rygg. Vi arbetar med fokuseringsövningar samt olika tekniker för avspänning. Kursen omfattar också tankar och begrepp från yogans urgamla filosofi.


Yoga för stela män - NYHET!

MÅNDAG kl kl 20.10-21.10
start 6 maj 2019, 4 tillfällen, 520 kr (468 kr*)

Anmäl dig här!

I yoga för stela män jobbar vi med rörlighet, balans, styrka och andning. Vi avslutar varje klass med avslappning. Yoga är ett bra komplement till annan träning. Inga förkunskaper krävs.


Allmän

MÅNDAG kl 20.10-21.20
Ny kurs hösten 2019.

Här arbetar vi mer generellt med yogans redskap; kroppsrörelser, andningsövningar, avslappning och meditation. Denna inriktning är nivåmässigt mitt emellan den fysiska och den lugna. Vi jobbar med olika kroppsrörelser (asana) och serier för rörlighet, styrka, fokus och balans. Du får lära dig om andetagets betydelse (pranayama) och även prova fokuseringsövningar och avslappningsövningar. Kursen omfattar också tankar och begrepp från yogans urgamla filosofi.


* 10% rabatt ges på våra grupplektioner i Kil till dig som:

- på heltid är studerande, arbetssökande, sjukskriven eller pensionär (mot uppvisande av intyg).

- går två kurser eller fler samtidigt hos oss.

Gäller ej helgkurser, privatlektioner, senioryoga eller barnyoga. Rabatterna kan inte kombineras med andra rabatter. Rabatten ges inte i efterskott.