facebook logo

Elever berättar

Yogan har gett mig så mycket mer!

Jag vill tacka dig så mycket för all klokhet som du vidareförmedlar till oss! Jag har lärt mig så mycket om mig själv och hur jag kan vara en bättre medmänniska, genom att lyssna på det du har att säga inför varje lektion! Yoga har gett mig så mycket mer än bara den fysiska biten! /Cecilia


Sov som en stock i natt

Tur att du finns Helena och har yoga klasser med oss, sov som en stock i natt. Jag sov även på avslappningen vaknade av att jag snarkade :). /Lisbeth F


YOGA GÖR STOR SKILLNAD

Det kom ett mail:
Hej Helena!
Jag vill egentligen inget särskilt, bara berätta att jag mår så bra och att jag är helt övertygad om att yogan är en starkt bidragande orsak till detta välmående. Jag fick ju en diagnos i höstas som var av mindre lustig art men har nu blivit så frisk att man inte tar emot mig på sjukhuset. Jag har förstås sjukdomen kvar, men den ”blommar” inte.

Jag är helt övertygad om att det är yogans förtjänst då det hjälpt mig att få ner tempot och att jag faktiskt inte pressar kroppen för långt utan slutar i vettig tid. Det är – för mig – en stor skillnad.

Så stort tack för ditt tålamod och din frikostighet med dina kunskaper! Hälsningar Anneli


Kurser   Nybörjare   Fördjupning   Senioryoga  

FORTSÄTTNINGSKURS

När du gått minst en nybörjarkurs finns det fortsättningskurser med olika inriktningar. Här fortsätter vi med att lära oss mer om yogans olika redskap och tekniker. Du får även ta del av koncept och tankar från yogans urgamla filosofi.

GRATIS PROVA PÅ YOGA
Inför varje kursstart erbjuder vi gratis prova-på yoga. Läs mer »  


Fysisk vinyasa

Här ligger tonvikten på fysisk utövande i serier. Här jobbar vi med styrka, koordination och balans, men självklart med en vakenhet gentemot det egna andetaget och sinnet. Varje lektion avslutas med kortare avslappning eller meditation. Passar dig som gillar att jobba fysiskt med kroppen och som inte har smärtproblematik eller skador. Kursen omfattar också tankar och begrepp från yogans filosofi. 

TISDAG kl 18.50-20.00
kurs 1: start 24 september 2019, 8 ggr, 1040 kr (936 kr*)
kurs 2: start 19 november 2019, 4 ggr, 520 kr (468 kr*)

Anmäl dig här!


Lugn - yoga mot stress & smärta

Denna kurs är anpassad för dig med smärt- och/eller stressproblematik. Vi arbetar mjukt och skonsamt med fokus på axlar, nacke och rygg. Vi arbetar med fokuseringsövningar samt olika tekniker för avspänning. Passar dig som som tycker om att jobba med lugnare, mjukare och mer meditativa rörelser. Här har vi större möjlighet att anpassa för dig med smärtproblematik och/eller begränsad rörlighet.

ONSDAG kl 17.30-18.40
kurs 1: start 18 september 2019, 8 ggr, 1040 kr (936 kr*) FULLBOKAD
kurs 2: start 13 november 2019, 4 ggr, 520 kr (468 kr*)

TORSDAG kl 17.30-18.40
kurs 1: start 19 september 2019, 8 ggr, 1040 kr (936 kr*)

kurs 2: start 14 november 2019, 4 ggr, 520 kr (468 kr*)

Anmäl dig här!


* 10% rabatt ges på våra grupplektioner i Kil till dig som:

- på heltid är studerande, arbetssökande, sjukskriven eller pensionär (mot uppvisande av intyg).

- går två kurser eller fler samtidigt hos oss.

Gäller ej helgkurser, privatlektioner, senioryoga eller barnyoga. Rabatterna kan inte kombineras med andra rabatter. Rabatten ges inte i efterskott.