facebook logo

Elever berättar

Har hittat en inre balans

Yoga betyder mycket för mig i min personliga utveckling. Jag har hittat en inre balans i livet och har lärt mig att fokusera och hantera stress bättre. Yoga ger mig lugn och ro samtidigt som min kropp har blivit starkare och rörligare. Efter många år av sömnsvårigheter sover jag nu mycket bättre och jag är säker på att det är yogans förtjänst.
Jag är så glad att jag började med yoga och den kommer alltid att finnas med i mitt liv. /Ewa S

HELGKURS:
YOGANS ÅTTA STEG TILL KRAFT OCH VÄLMÅENDE  

Datum för hösten kommer

Gör intresseanmälan här!


Temadag: Yogans åtta steg till kraft och välmående
En temadag där du får ta del av yogans livsfilosofi utifrån Yoga Sutra, som vi varvar med rörelser, andningstekniker och meditation. Att tillåta dig själv att checka ut och vara här och nu. Allt för att hämta kraft och energi och öka ditt välmående.

En temadag där du får ta del av yogans livsfilosofi utifrån Yoga Sutra, som vi varvar med rörelser i serier och i stillhet (asana), andningstekniker (pranayama) och meditation (dhynam).

Checka ut
Allt för att hitta fokus och närvaro. Att tillåta dig själv att checka ut och vara här och nu. Allt för att hämta kraft och energi och öka ditt välmående.

Stresshantering
Världen över är yogan erkänd som ett hjälpmedel för att klara av de krav och utmaningar du har i vardagen – när du utövar yoga får du ett större lugn, ökat fokus och din hälsa och ditt välbefinnande ökar. Yogan kan minska stress och stressrelaterade problem som t ex värk i axlar, nacke, rygg, huvudvärk, sömnproblem m m.

För vem?
Inga förkunskaper krävs. Helgkursen är öppen för såväl nybörjare och vana utövare.

Plats
Yogaakademien, Hagagatan 12 i Kil

Te och frukt
Vi bjuder te och frukt.

Kostnad
900 kr